Wizyta w Pałacu Prezydenckim

Dziś na naszych wakacyjnych szlakach znalazła się Warszawa. Wyjazd do Stolicy planowaliśmy już od dawna, tym razem udało nam się dopiąć wszystko na ostatni guzik i zrealizować marzenie Oskara i Maurycego o „rewizycie” w Pałacu Prezydenckim.

I to właśnie Pałac Prezydencki był pierwszym punktem naszego programu. Nie tylko mieliśmy okazję zwiedzić Pałac ze wspaniałą przewodniczką w naszym malutkim, ekskluzywnym gronie, ale przede wszystkim mieliśmy ogromny zaszczyt spotkać się z Pierwszą Damą RP panią Agatą Kornhauser-Dudą. Jesteśmy ogromnie wdzięczni, że, mimo napiętego grafiku, Pierwsza Dama znalazła czas, by się z nami spotkać. Dziękujemy za ciepłe przyjęcie, poświęconą uwagę i stałą życzliwość, a Kancelarii Prezydenta RP za pomoc w przygotowaniu naszej wizyty.
Kolejne punkty programu to warszawska Starówka i Warszawskie ZOO. Dzień był niezwykle intensywny, ale pełen wrażeń i wspomnień, które zostaną z nami na długo.

Zobacz więcej